Training Park Granollers

Passatge de Ca l'Ymbern, Mataró 08302, España

Neuigkeiten

VESTIDORS

Training Park Granollers 5. März 2021 um 17:51

Bona tarda Fighters!

En referència a la possibilitat de reobrir de nou els vestidors, donades les dimensions dels vestidors de Training Park, que no s'ajusten a la normativa que estableix la distància mínima entre persones, mantindrem les dutxes tancades fins a nou avís. A partir d'ara podreu canviar-vos abans i després dels entrenaments, sempre d'1 en 1 i agafant les vostres pertenences. Qualsevol cas particular o d'urgència podeu comentar-nos-ho per tal de buscar la millor sol·lució. Considerem que és la millor opció per a tots, donat que no tindria sentit matenir unes estrictes mesures durant tota la sessió i perdre-les al moment de dutxar-nos. 

D'altra banda us demanem que esteu molt atents, ja que en breu rebreu notícies fresques que us poden agradar molt a tots i totes!


BON CAP DE SETMANA A TOTS!


Som Training Park, som FIGHTERS!

Lesen Sie weiter...

Canvi de funcionament

Training Park Granollers 7. Februar 2021 um 20:16

Bona tarda Fighters!

Com molts sabeu, a partir de demà dilluns dia 8 de febrer les activitats físiques en espais interiors es poden reprendre. Tot i això, existeixen certes limitacions, com el fet que màxim es puguin fer grups de 6 persones i que els entrenaments s'hauran de fer amb mascareta. Per això, us demanem que vingueu preparats per a les dues situacions (Outdoor i Indoor), i en funció de les condicions de cada un dels grups anirem valorant quina és la millor opció en cada cas. Durant uns dies "testarem" quina és la millor via, sobretot recollint els vostres feedbacks i sensacions. Per tant, us recomanem que vingueu preparats amb roba tant d'exterior com interior. La millor sol·lució seria venir "abrigat" però amb capes com per poder anar-nos treient roba si finalment aquella sessió es fa en interior. Sabem que l'ideal seria poder-vos assegurar on es faran els entrenaments, però volem buscar la millor sol·lució per a tots, així que us demanem col·laboració durant aquests primers dies de canvis, per poquet a poc anar definint quin serà el sistema.

En qualsevol dels casos seguim com sempre, amb entusiasme i ganes de participar dels vostres objectius! 

Gràcies a tots i totes FIGHTERS!

Lesen Sie weiter...

Canvi de plans!

Training Park Granollers 4. Januar 2021 um 15:50

Llancem una proposta: Agafem-nos-ho en positiu!

Avui dia 4/1/2021 han anunciat un nou tancament del sector durant 10 dies. Tot i això, ens neguem a veure-ho de forma negativa, així que ens ho agafarem com un simple canvi de plans. Per això, us presentem el Training Park Outdoors!

- Es faran els entrenaments de Team Training i Personal Training a l'exterior del centre.
- Ens trobarem a l'hora d'inici de la sessió a la porta del centre i anirem tots junts cap a la zona d'entrenament exterior.
- Els horaris i durada de les sessions els trobareu com de forma habitual a l'app mòbil, pel que haureu de reservar de la mateixa manera.
- Us recomanem que vingueu abrigats (gorro, guants...)

D'altra banda recordar que segueix actiu el servei d'entrenament online a través de la web: www.trainingpark.es/fightersacasa
Pensem que pot ser una manera divertida de seguir entrenant a Training Park, pel que un cop més us convidem a que no desistiu de la vostra rutina i els vostres hàbits. És un canvi de plans que no hauria d'interferir en la vostra activitat física habitual, pel que us demanem que seguiu tan actius com sempre!

Seguim sent FIGHTERS!

Lesen Sie weiter...

Passatge de Ca l'Ymbern, Mataró 08302, España
936254165
http://trainingpark.es/
instagram.com/trainingparkgranollers
Kontaktiren Sie mit Training Park Granollers