Training Park Granollers

Passatge de Ca l'Ymbern, Mataró 08302, España

News

NOU FUNCIONAMENT

Training Park Granollers November 18, 2020 at 8:56 PM

Benvolguts FIGHTERS!

Sembla que comencem a veure la llum! Tot i ser l'últim sector al que sembla que ens deixaran treballar com creiem que hauriem de fer-ho, ja podem anar recuperant els nostres serveis poc a poc.
Durant la primera part de la desescalada a Catalunya només es permet fer activitat física a l'aire lliure i en grups de 6 persones, així que això és exactament el que farem!
A partir del proper dilluns 23 de Novembre obrirem el servei de Team Training en sessions de 6 persones a l'aire lliure.
- Horaris: Els trobareu a la app mòbil com ho fem de forma habitual. Anirem ajustant els horaris en funció de la demanda que tingui el servei. En qualsevol cas, tot horari que trobeu disponible a l'app mòbil voldrà dir que és una hora de Team Training disponible.
- Reserves: IMPORTANT! El funcionament serà com de forma habitual, s'haurà de reservar plaça a través de l'aplicació.
- Capacitat: 6 persones màxim.
- Ubicació Granollers: Ens trobarem al parc firal, a la cantonada més propera a Training Park (entrada venint de la zona nova de supermercats i McDonalds/Burguer King).
- Ubicació Mataró: Ens veurem directament a Training Park, ja que aprofitarem la zona exterior del propi local.
- Entrenaments: Aprofitarem l'infraestructura del propi espai obert, així com portarem material per a fer el Team Training de sempre!

De nou agraïr-vos el suport i l'adaptació que aneu fent als canvis que sorgeixen. Això no para! Ara més que mai hem de ser Fighters i seguir cuidant de la nostra salut i gaudint com sempre!

Qualsevol dubte, pregunta o suggerència ens ho podeu fer saber i us atendrem com sempre.

Una abraçada a tots de part de l'EQUIP TRAINING PARK!

Read more...

Canviem el funcionament del Team Training

Training Park Granollers November 3, 2020 at 4:42 PM

Bona tarda Fighters!

Per tal de mantenir la motivació i millorar la qualitat del servei, hem decidit que les sessions de Team Training passaran a fer-se en directe a través de la plataforma ZOOM. El dia abans, us penjarem a l'instagram @fightersacasa els horaris i contingut d'aquestes sessions. Per accedir, haureu d'entrar a la web i tindreu disponible el link de cada un dels horaris per conectar-vos a la sala d'entrenament. També, per tots aquells qui no pogueu coincidir amb l'horari, penjarem les sessions tal i com ho hem fet fins ara.

L'objectiu és que les sessions siguin el més similar possible a una sessió de Team Training a TP, pel que us demanem que conecteu la vostre càmera i que els entrenadors us poguem veure entrenar, de manera que poguem anar donant feedback i motivant durant tota la sessió. A continuació us penjem una infografia amb algunes recomanacions:

SEGUIM AMB LES MATEIXES GANES DE SEMPRE, ÀNIMS FIGHTERS!Read more...

Passatge de Ca l'Ymbern, Mataró 08302, España
936254165
http://trainingpark.es/
instagram.com/trainingparkgranollers
Contact Training Park Granollers